sunnuntai 11. elokuuta 2013

LADIES ONLY

Krapulasunnuntaita on vietetty veneessä siivoten; nyt on roskat roskissa ja ongelmajätteet ongelmajätteissä. Enää lepuuttajat, ohjausvaijeri sekä yhdet pelastusliivit siivottava veke. Niin, ja magic boxin jätin tyhjentämättä, siellä on joku sata kiloa ruostuneita ruuveja, pultteja ja muttereita, ja niiden seassa ihan hyödyllistä kamaa. Mm. pullonavaaja, jossa lukee CAPTAIN. Mulla on samaa tyyliä oleva LADIES -kyltti kotona.



Pilssi oli satanut pressusta huolimatta taas täyteen vettä, ja ihan vaan v'ttuillakseni tyhjensin sen uudelleen, tällä kertaa kokonaan, koska halusin nähdä pilssin pohjan. En tosin jaksanutkaan sitten putsata sitä koko matkalta, mutta vähän alle metrin matkalta löytyi vain yksi kahden sentin pituinen kohta, jossa puusta törötti muutama tikku, eli on ihan vähän lähtenyt lastoittumaan siitä. Toivottavasti muualta ei tule samanlaisia, isompia ylläreitä.

Mun kännykän näyttö päätti ottaa omaa lomaa, joten en kerennyt räpsiä kuvia ku keulahytistä. Ja nekin ihan huonoja. Pitäis ostaa uus järjestelmäkamera.






Kyljet ainakin näyttävät olevan hemmetin hyvässä kunnossa sisäpuolelta. Alapuolella olevassa kuvassa wc, ylösalaisin oleva wc-pytty näkyy kuvan alareunassa. Vessaan ei ole mitään ovea, pelkät verhot vaan. Jos ja kun päätän jättää jonkinlaisen wc-systeemin tänne, niin luultavasti muutan sen samanlaiseksi kuin Ruusassa, eli pönttö on punkan alla. Se ei kumminkaan pääse vielä tämän talven duunilistaan, vaan sitten vuoden tai parin päästä on edessä tuon sängyn ja pöntön välisen seinän purku ja jatkopala sängylle siihen.
Tänä kesänä - taisiis talvena - vois duunata (jos ehtis) tohon keskelle vielä muutaman levyn, jotta sais yhden ison vuoteen noista.


Keulahytin katto on tehty pelkistä rimalaudoista, ei mitään vaneria missään välissä. Veikkaan että rimoihin on jyrsitty V:n muotoinen sauma, senkin näkee sitten ku pääsee putsaamaan vanhoja saumausmassoja tieltä pois.
En oo ainakaan vielä huomannu, että mistään kohtaa paistaisi päivä läpi. Paitsi katon ja seinän välistä.. Niin, ja tosta kuvassa näkyvästä reiästä, jossa joskus on ollut jotakin.





Lätkästään nyt vielä yksi huonosti muokattu kuva. Otin toiselta puolelta verhotkin jo pois. Rupes jostain syystä kyrpimään ne.



Että sellanen keulahytti. Rakennan teltan parin viikon päästä veneen päälle - tai siis rakas talonrakentajaveljeni rakentaa - ja sit pääseeki kunnolla alottaa nää hommat. Wohoo.

Mun koira oli tänään muuten mukana telakalla ! Ens kerralla aion ottaa koiran JA lapsen messiin. Ettei vahingossakaan tulis niitä töitä tehtyä. ;)

Ainiin! Joku oli muuten satavarmasti käynyt mun veneessä. Mitään ei ollu hävinny (eikä mitään oltu siivottukkaan, ikävä kyllä). Mä oon oppinu sitomaan pressun narut aina paalusolmulla, jota vasten kiristän pressun ja sit sellanen solmu, jonka saa vetäsemällä auki. Nyt, kö aloin purkaa pressua, ne narut oli sidottu jollain hemmetin sekasotkuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti